muftija beogradske Islamske zajednice Srbije,
glavni vojni imam Vojske Srbije i izvršni direktor
Halal agencije Srbije. Rođen 1970 godine u Beogradu.

Direktor Beogradske Islamske Srednje Medrese, Ramadan Mehmedi, Dočekao Gospodina Gorana Vesića Koji Je Uručio Poklone Učenicima I Profesorima

20.06.2022
Danas je gospodin Goran Vesić, ispred Grada Beograda, uručio poklone učenicima i profesorima Beogradske islamske srednje medrese. Njega je dočekao direktor ove obrazovne ustanove, Ramadan Mehmedi.
 
Pokloni su posebno obradovali maturante čiji je uspeh usrećio i ohrabrio sve u Islamskoj zajednici, posebno zbog otežanih uslova školovanja tokom pandemije kovid 19, ali svojom upornošću stigli su do kraja školovanja u Medresu. Njima će matura ostati u sećanju i po tome što se podudara sa 500 godina postojanja Bajrakli džamije, koja je sve vreme bila i džamija i medresa.
 
Pokloni su uručeni i profesorima kao mali vid zahvalnosti za njihov trud u radu sa decom, jer su oni kao učitelji i pedagozi jedini koji decu usmeravaju u istom pravcu kao i roditelji te zaslužuju svaku pohvalu i poštovanje.
 
Posebna pohvala i poštovanje za direktora Ramadana Mehmedija za uložen trud i strpljenje koje je bilo bez granice. On je dokaz za uspešan rad same Zajednice, kao svršenik Beogradske islamske srednje medrese, uz Božiju pomoć završio je fakultet/ilahijat te dobio radno mesto u Islamskoj zajednici Srbije.
 
Formirati, odgajati učenike (sutra ljude) da budu koristan deo društva je suštinska uloga BISM i Islamske zajednice Srbije, koja traje tačno 155 godina. Dobijeno je poverenje roditelja da šalju decu u ovu obrazovnu ustanovu, i iz godine u godinu je sve više polaznika te je u planu Medrese, odnosno Zajednice, da se otvori dodatni internat sa većim kapacitetom.

Društvene mreže

Kontakt

mustafa jusufspahić © 2021 Sva prava zadržana